Shops

Op deze pagina vind je een korte introductie van de deelnemende shops.

Door op het logo te klikken kom je op zijn of haar website.

Ok4U Never grow up: vrolijke kleuren en dessins met een vleugje humor.  Kleding voor new born, kids en never grown ups. Alle producten worden in eigen atelier vervaardigd. Opvallen doe je zeker met een outfit van Ok4U!

Maku - wat te doen maakt decoratieve items van natuurlijke materialen. Macramé plantenhangers, kandelaars en dieren gezaagd uit hout zijn een kleine greep uit de collectie.

Babydinge staat garant voor exclusieve en unieke baby dingen voor een schappelijke prijs. Bijtringen, invulboeken en babyaccessoires. 


Be-you-nique kun je terecht voor een origineel gepersonaliseerd cadeautje. Wil je het anders dan kan dat gewoon.

 

 

Van m'n Tante is een hippe lijn gebreide en gehaakte artikelen. Geliefd en beroemd zijn ook de poppenkleertjes van de hand van Corrie Knipper de drijvende kracht achter Van m'n Tante. Mooie handgemaakte producten helemaal van nu.

Linda's sieraden handgemaakte sieraden.  Van ieder item wordt er slechts één gemaakt, dus exclusiever kun je het nergens anders vinden.


Scherven brengen geluk. Prachtige werken van glas in lood en Tiffany. In het atelier in Nieuwe Niedorp worden ook regelmatig workshops en cursussen gegeven.

De passie voor thee, wijn, chocolade en Italië is de bron voor dit mooie bedrijf. Om zich te onderscheiden hebben zij gekozen voor kleurrijke producten van goede kwaliteit. Wemy's is altijd bezig met het uitbreiden van het assortiment en denkt mee met klanten voor leuke geschenken, bedankjes en traktaties.

IK staat voor Ilse Kuit. Ik ben fotograaf en daarnaast docent  Engels in het voortgezet onderwijs. Met mijn fotografie creëer ik nieuwe beelden, welke vorm gegeven worden door styling en structuur.


 

Alle leren items van IGEN* zijn gemaakt van recycled leer. Bijvoorbeeld van jassen en meubelen. Daardoor heeft elk item heeft zijn eigen identiteit en uniek nummer. Altijd met een vrolijke voering en een bijpassend etui of vouwtasje.

*IGEN betekend opnieuw in het Deens.

Wat als hobby begonnen is is inmiddels uitgebreid tot een breed

scala aan producten. Ria Rozemijer heeft een eigen stijl maar probeert items te maken die in ieder interieur passen. Ze maakt gebruik van zoveel mogelijk gebruikte materialen. Hergebruik van materialen is een besparing voor het milieu. Mede daardoor wordt de verkoop prijs aantrekkelijk voor iedere portemonnee.

Ben jij op zoek naar een uniek (kraam)cadeau? Iets wat helemaal gemaakt is zoals jij dat wilt? Dan zit je bij Ziepje helemaal goed! Alles bij Ziepje is met zorg gemaakt, uniek en aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.